Om företaget

Smycken med mening
Handla nu

Vårt hjärta klappar för den svenska landsbygden och vår ambition är att ge fler människor möjlighet att bo och verka här i den natursköna norra delen av landet.  Därför tillverkas alla smycken i våra rymliga och välutrustade verkstäder i den lilla byn Lannavaara som ligger 14 mil nordost om Kiruna.

Vår vision är också att våra produkter ska göra gott i andra delar av världen. Därför har vi utvecklat ett meningsfullt koncept, där vi tillsammans med engagerade designers och våra fantastiska kunder sprider ett positivt budskap om medkänsla som och stöttar och gör nytta där det behövs som bäst.

Grundaren – Jenny Söderström

Jenny Söderström är eldsjälen och drivkraften bakom Smycken med mening. Hon är en av Lannavaaras 100 invånare och lärde sig vaska guld och slipa sten redan i tidig ålder. Smyckeproduktion har hon fått med sig från sina föräldrar. Jennys mamma inspirerades av naturens kraftfulla skönhet och skapade naturtrogna designs i silver, guld och stenar. Med Smycken med mening fortsätter Jenny på sin mammas linje men med sin alldeles egna känsla och touch.

Efter en examen i internationell gemmologi och många års erfarenhet inom branschen, då Jenny har arbetat både internationellt och lokalt i den egna verksamhet, sökte hon efter ett större syfte med sitt arbete. Smycken med mening är resultatet av Jennys gedigna kunskap i kombination med hennes vilja att bidra till att världen blir en bättre plats att leva i.

Smycke - Stöd - Tanke

Stödj landsbygden och bidra till ett gott ändamål